Általános szerződési feltételek

általános Serződési feltételek

Kérem, csak akkor vegye igénybe szolgáltatásomat, ha annak minden pontjával egyetért és a feltételeket magára nézve kötelező érvényűnek veszi. Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, az nem kerül iktatásra, s nem utal magatartási kódexre.

Szolgáltató adatai:

neve: Szondi Miklós adószámos magánszemély
székhelye: 6320 Solt, Gyöngyvirág u. 18.
telefon: 06302796325
e.mail: tetelhegy [kukac] gmail [pont] com
adószám: 79316419-1-23

Alapvető jogszabályok:
Az itt nem szabályozott kérdésekre, jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különösen a Polgári Törvénykönyv 2013. évi V. törvény és a 2001. évi CVIII. törvény.

Szolgáltatások köre:
A választható könyvek nem csak online módon vásárolhatóak meg, hanem személyesen is a vállalkozás székhelyén. A termékek árai tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem foglalják magukban a házhozszállítás költségeit. A külön föltüntetett házhozszállítási költség tartalmazza a csomagolás díját.

Rendelés:
Menete a webshopban található lépések szerint. Időközben változtatható a könyvek mennyisége, és a kosár frissítésével mindig az aktuális ár jelenik meg. A kedvezmény külön sorban föltüntetve. A szállítás költsége is külön sorban látható, és azt a végösszeg már magában foglalja.
Fizetési lehetőség: Banki átutalással
A rendelés megtörténtét visszaigazoló e-mail levelet automatikus kap a Vásárló.

Megrendelések feldolgozása és teljesítése:
A megrendelések feldolgozása az átutalás megérkeztét követő, legkésőbb 2-3 munkanapon belül történik. Ezen idő alatt becsomagolásra és feladásra kerül a csomag és következő munkanapi kiszállítással várható a megérkezése.
Ha valamely könyv nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató köteles erről haladéktalanul értesíteni a Vásárlót, s az általa fizetett összeget visszafizetni, legkésőbb 30 napon belül.

Elállás joga:
A Vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet értelmében, a könyv kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Annak megérkezését követően Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszautalja Vásárlónak az árat.

Panaszkezelés:
Panasz esetén annak ügyintézése a vállalkozás székhelyén történik. Panaszt postai úton, vagy elektronikus levelezés útján fogad a Szolgáltató.

Vegyes rendelkezések:
Vitás ügyeiket Szolgáltató és Vásárló békés úton igyekeznek rendezni. Ennek eredménytelensége esetén mindkét fél elfogadja a Kalocsai Járásbíróság illetékességét jogvitáik rendezésére.

Pin It on Pinterest