MAGYAR ROVÁS

maGar rovás

Ha nincsen gyökér, nincsen fa

ha ninCen Gökér, ninCen fa

Hangolódva

hangolódva

Itt olyan tartalmakkal találkozhat, melyek mondanivalója megfelelnek a Hangban, az Angyal válaszol-ban és a Dudde-féle közvetítésekben olvasható tanításokkal.
Ander Zoltán színész előadásában hallhatjuk ezeket.

Csokonai Vitéz Mihály: Halotti versek (részletek) – A HALHATATLANSÁGRÓL

Mostanában szembesültem azzal, hogy a Reményhez szóló Csokonaink milyen verset írt a halhatatlanságról! Ezt bizonyára diktálták neki. Micsoda bölcsesség, s micsoda mondatokkal, rímekkel! Ezt a versét ez az isteni tehetségű költő mindössze 30 évesen, a halála előtti évben írta 1804-ben. A terjedelmes verséből válogattam össze az itt hallható részleteket.

A kereszt terhe

Nem tudtam kideríteni, hogy ki írta e verset, pedig szívesen megölelném őt! Így, ismeretlenül is köszönöm neki e szép, képszerű történetet! Az itt hallható esetet mindnyájan éljük, ha még vannak is, akik erről nem vesznek vagy nem akarnak tudomást venni.

Lábnyomok

A világhálón leginkább ismeretlen szerzőjű versként terjed. Ezzel szemben úgy néz ki, hogy az itt olvashatók az igazság: https://www.clchungary.com/termek/labnyomok
Túrmezei Erzsébet fordítása és a szerzője: Margaret Fishback Powers

Mi múlik rajtam a földi létben?

Amit Neumann János így fogalmazott meg: „Ha úgy élek, mint Krisztus tanácsolja abból bajom nem lehet, akkor sem, ha nem igaz a feltámadás, de ha igaz, és nem, úgy élek, ahogy az Evangélium tanítja, abból óriási bajom lehet.” Azt Pintér Béla így énekli: https://www.youtube.com/watch?v=dN37kZZsuxY
„Én még mit sem tudtam Rólad, Te már akkor szerettél. Anyám méhétől fogva, rám gondot viseltél.”

Pin It on Pinterest