Névjegy

névjeG

Szondi Miklós tanár, rovásoktató, a magyarrovas.hu szerzője

 

A magyar nemzet őstörténetének kutatása eredményeként ismeretterjesztő előadásokat tartok és ilyen témájú könyveket adok ki. Ezek olyan ismeretek, amiket vagy nem tanítanak iskoláinkban vagy másként tanítják azokat. Őseink műveltségének írástudását, a rovást is igyekszem továbbadni a Róni tanulok könyvön keresztül és előadóként elmegyek bárhova, ahova hívnak. A Hang köteteken alapuló előadásokat is tartok, ahol olyan gyakorlati tanácsokkal, erkölcsi útmutatásokkal ismerkedhetnek meg a hallgatók, melyek kézzelfogható segítséget jelentenek a mindennapjainkban. Jó szívvel ajánlom ennek bemutató kötetét: A Szeretet hangja című könyvet, ami a bennünk élő Szeretet tanításainak visszhangja.

Ebből néhány idézet: Szeretni „mindössze” annyit jelent, mint jót akarni. Csak az a szeretet termékeny, melynek az igazság a házastársa. Nem attól lehetünk boldogok, ha szeretnek bennünket, hanem attól, ha mi szeretünk. Az élet nem olyan amilyennek látjuk, hanem amilyennek látjuk, olyan!

Szondi Miklós

Az oldalon található anyagok Szondi Miklós szellemi tulajdonát képezik (kivéve, ahol külön jelöltük). Az anyagok változtatás nélkül, illetőleg a szerző személyére, elérhetőségére tett utalással együtt szabadon felhasználhatók.

Elérhetőségeink:

Levelezési cím: 6320 SOLT, Gyöngyvirág u. 18.
Villámlevél: tetelhegy_(kukac)_magyarrovas_(pont)_hu

Bármilyen szakmai kérdéssel, kéréssel kapcsolatban nyugodtan keressen minket az itt látható elérhetőségeinken vagy a honlapunk Kapcsolat menüpontján keresztül.

Pin It on Pinterest