MAGYAR ROVÁS

maGar rovás

Ha nincsen gyökér, nincsen fa

ha ninCen Gökér, ninCen fa

Ajánlások

ÁLLANDÓ kedvezmény

Minden vásárlás után, akár  20% kedvezménnyel

ajánlások

Melyik a világ legkeményebb állása? – Mielőtt találgatásba kezdenénk, kéretik ezt a 4 percet rászánni, hogy gazdagodhassunk ezzel a felismeréssel (Hát már megint a humorban van a legteljesebb igazság!)

Mikor az óceán megszólal – A Természetnek nincs szüksége az emberekre, az embereknek van szükségük a Természetre

Benedek Elek – Az aranyszőrű bárány kézzel rovott változata (A5, 1.67 MB). Az átírást egy délvidéki lány, Krizsák Kata (katakrizsak@gmail.com) rótta szabad kézzel, annak reményében, hogy ilyen formában is minél többen megismerkedjenek a mesevilággal. Köszönjük Foky Ottónénak, hogy a rajzainak felhasználásával gazdagíthatjuk ennek a magyar mesének rótt változatát.

Ősi jövendők – Ladak tanításai. Helena Norberg Hodge által az 1970-es években megismert ladaki emberek tudták, hogy mások segítése az ő érdeküket is szolgálja s mindezt a természettel összhangban tették, mígnem elérte őket is a civilizáció…

José Mujica, Uruguay elnökének az utódainkért érzett felelősségteljes beszéde 2012-ből, írásos és filmváltozatban (A4-es méret, 96 KB)

Történelmünkhöz bővebben, magyarul – 3. kiadás – kivonat. A Történelmünkhöz magyarul című, hat kiadást megért könyv bővített változata – Szondi Miklós 2008–2013. (speciális méret, 2.75 MB)

Az egységes rovás című könyv teljes tartalma (speciális méret, 11.5 MB)
A könyv kapható az Anima Könyvesboltban és a Magyar Menedék Könyvesházban.

Jártak-e a hunok a mai Luxemburg területén? – Horváth György kiadványa (A5-ös méret, 6.12 MB)

Az írástudó alföldi juhászok hagyatéka – A kiskunhalasi rováspálcák 1802-ből. Fejezet a 2009-ben megjelent Halasi Múzeum 3. emlékkönyvéből (B5-ös méret, 8.12 MB)

Javaslat a magyar rovásszámok egyszerűsítésére. (A5-ös méret, A4-re kilőve, 2.32 MB)

Javaslat a magyar rovásszámok egyszerűsítésére. (A4-es méret, 2.32 MB)

Tollal és szóval (részlet). Ifj. Fazekas Lászlónak saját kiadású verseskötete, melynek érdekessége, hogy néhány vers rovással is olvasható. Ebből található itt egy ízelítő. (speciális méret, 247 KB)

A felélt jövő (A5-ös méret, A4-re kilőve, 386 KB) – kinyomtatva egy 16 oldalas újság állítható belőle össze, akár terjesztésre is.

A felélt jövő – Ifj. Fazekas László verse (A4-es méret, 29 KB)

Pin It on Pinterest