A Szeretet hangja

2 900Ft

A bennünk élő Teremtő tanításait tartalmazza e könyv. Kézzelfogható, gyakorlati tanácsok olvashatók benne az életünk minden területére, a halálfélelmünk kezelésétől kezdve, a körülményeinken és betegségeinken át, egészen a párkapcsolatunkig és gyermekeink neveléséig. Aki ezeket elfogadva éli mindennapjait, az megkapja lelke nyugalmát.

Nem új vallás, nem új filozófia hirdetéséről van szó, hanem annak a hangját ismerhetjük meg a Szeretet hangjában, Aki a lelkiismeretünkön keresztül szeretne minduntalan hozzánk szólni.

 

Kategória:

Megszűnnek a mindannyiunkban meglévő szorongások, és lelkünk nyugalmát kaphatjuk meg... ha a Szeretet hangjára hallgatunk

Hogy kitől származnak a könyvben található gondolatok? A kétkedőknek mondhatom, hogy tulajdonképpen mindegy is, hiszen a puding próbája az evés! Miután megízleltük, csak azután illik véleményt mondani róla, s csak utána van értelme a kérdésnek, hogy ki is készítette nekünk ezt a finomságot.

Dombi Ferenc így fogalmazta: benne égi lények, legtöbbször Jézus „mondta” a valóságot, ami az ő tudatának képernyőjén tükröződött, s ő ezeket írta le. A kérdések a hétköznapok embereitől a legváltozatosabb témákban merültek föl és kerültek el levélben hozzá. A kapott válaszokat megküldte a kérdezőnek, s ezen fölül kötetekbe is szerkesztette. Így született meg A HANG című könyv, ami 43 kötetből áll, és tizenegyezernél is több kérdésre adott választ tartalmaz. „A Szeretet hangja” úgy aránylik ehhez, mint mikor egy bogrács ételből kiszedünk egy tányérra valót. Így igyekszik az ezekben lévő tanításokat visszhangozni.

Neumann János (1903 – 1957) matematikus, a számítógép atyja, a valószínűségszámítás mestere, erre a következtetésre jutott:

„Ha úgy élek, mint Krisztus tanácsolja,  abból bajom nem lehet akkor sem, ha nem igaz a feltámadás, de ha igaz, és nem úgy élek, ahogy az Evangélium tanítja, abból óriási bajom lehet.”

Ízelítőül: Szeretni "mindössze" annyit jelent, mint jót akarni. Csak az a szeretet termékeny, melynek az igazság a házastársa. Nem attól lehetünk boldogok, ha szeretnek bennünket, hanem attól, ha mi szeretünk. A nyitottságunk, ha parttalanná válik, több hátránnyal jár, mint előnnyel. Sokkal jobb, ha tévedünk, mintha attól félnénk, hogy tévedünk. Az önző ember önmagának a legnagyobb ellensége, mert neki állandóan menekülnie kell lelkiismeretének hangja elől! Az, aki kérés nélkül is szeret tanácsot adni másnak, az uralkodni akar, és nem szolgálni. Nem az alkalom szüli a tolvajt! Az alkalom csak leleplezi, hogy ki tolvaj és ki nem az.

Keménytáblás borítóval, B5 méretben, 172 oldal, kiadás éve: 2019

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Szeretet hangja” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest