Újra kapható az Írástudó újság

Szerző: | 2020.04.12. (vasárnap) - 17:59

Azoknak, akik az időszerű történésekről és a hagyományaink műveléséről is, kizárólag rovásbetűkkel megírt szövegekből szeretnének tájékozódni.

Újra kapható az Írástudó újság

2004-ben adta ki Tisza András a Kárpát-medence első, teljes egészében őseink írásával készült újságot, s ez négy éven át tartott. Azóta sok víz lefolyt már a Dunán (s a Tiszán is!) és sok jelentős dolog történt rovásírásunk területén is. Több ezren megtanulták őseink írását, s több százan mérették meg magukat rovásversenyeinken. Nemzetközi szabványba is kerültek jeleink, s így ma már számítógépeinken is tudunk róni. Egyre többen keresik a rovásbetűinkkel írt olvasni valókat. Ez volt az egyik oka, hogy András nekilátott az Írástudó új számainak kiadásának. Ez mellett még az is szólt, hogy közös megnyilvánulási lehetőséget kapjanak azok, akiknek fontos őseink ezen hagyatékának őrzése.

Minden érdeklődőtől azt kérem, hogy szíveskedjen előfizetni az Írástudóra, és terjessze is azt ismerősei körében. Egy megállapodott előfizetői létszám jelentősen hozzájárulhatna ahhoz, hogy az ügy iránti lelkesedésnek hosszú távon is kézzelfogható eredménye lehessen. Az előfizetői díj a postázási költséget is magába foglalja, így az akár napokon belül is kezében lehet az érdeklődő olvasónak.

ÍRÁSTUDÓ

HU-ISSN 1786-2019

Tisza András lapszerkesztő  7020 Dunaföldvár, Felső Bölcske u. 20.

Megrendelhető: irastudo.tisza@gmail.com villanylevél címen, vagy itt: http://rovasbolt.superwebaruhaz.hu/

Sokunk nevében köszönöm Neked, András!

Szondi Miklós

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest