MAGYAR ROVÁS

maGar rovás

Ha nincsen gyökér, nincsen fa

ha ninCen Gökér, ninCen fa

A Hang

a hang

Dombi Ferenc: „A Hang” kötetekből való idézetekkel találkozhat itt. Hogy miért kerültek ezek kártya nagyságú papírra? Tapasztalatból tudom mondani: mert így nagyon hatásosak tudnak lenni, s mindezt játékosan! Amikor embertársaimat azzal kínálom meg, hogy húzzon magának egy kártyát, s aki benne van ebben a játékban, annak rendszerint „beszédes” kártya jön ki. Van, hogy egy őt foglalkoztató problémára kap belőle megoldást, vagy van, akit éppen megerősít a kezébe került kártyán lévő üzenet. De hogy van miről beszélni, az biztos!

A 4785 levélből választottam ki a 366 idézetet. Azért éppen ennyit, hogy még a szökőévben is jusson minden napra, aki naponta szeretne húzni belőle 1-1 darabot.
Az emberi kérdésekre kapott isteni válaszok nekem 14 csoportot kínáltak, a teremtéstől kezdve a gyermeknevelésig. Ezek a csoportosítások az olvasói érdeklődést igyekeznek megkönnyíteni azzal, hogy bárki éppen azt a témát választhatja ki, ami leginkább érdekli. Erről bővebben A Szeretet hangja című könyvben.

A4-es lapokon találhatja az idézeteket, oldalanként 10 db-ot. A kinyomtatott lapon meghagytam a vágási vonalakat, hogy egyforma nagyságú kártyákat kaphasson.
A kártyák jobb alsó felében található a hivatkozott levélszám, s rövidített formában az is, hogy melyik csoportba való ez a kártya. Ennek akkor van jelentősége, mikor már a kivágott kártyákat kell használat után csoportosítani. (Ezt megkönnyítheti, ha csoportonként különböző színű lapokra történik a nyomtatás.)

A kártyákon található idézetek azoknak mondanak a legtöbbet, akik már ismerik a Hang tanításait. Ha a kiválasztott idézet értelmezése valakinek gondot okoz, javaslom keresse ki a megadott számú levelet, s így kiindulva olvasson hozzá, hogy teljes mértékben megérthesse ezeket az isteni tanításokat.

https://sites.google.com/site/istenorszagaafoldon/hang/a-hang-konyvek

 

Hang idézetek

Hang idézetek

Van lehetőség arra is, hogy ezekhez már készen juthasson hozzá. Kérésére megküldhetem a nyomdában készített, 12 x 7 cm-es nagyságú, 300 gr-os műnyomó papíron lévő kártyákat, melyek egy 14,5 x 14,5 x 8 cm-es lakkozott fadobozban vannak elhelyezve, tartalomjegyzékkel kiegészítve.

Ez esetben a színekkel való csoportosítás helyett, beszámozás segíti a kártyák, húzás utáni helyre rakását.

Vásárlási szándék esetén kérem a Kapcsolat menüpont használatát.

Ugyanezen tartalmakat megtalálhatja egyetlen kattintással a Napi hangoló-ban.

 

Jó szívvel ajánlom a használatukat!

áldás, Szondi Miklós

Betegség-gyógyítás #1

Betegség-gyógyítás #2

Boldogság #1

Boldogság #2

Ember #1

Ember #2

Ember #3

Ember #4

Ember #5

Földi élet #1

Földi élet #2

Földi élet #3

Földi élet #4

Gyermeknevelés #1

Gyermeknevelés #2

Halál #1

Halál #2

Hit és vallás #1

Hit és vallás #2

Irgalom és megbocsátás #1

Irgalom és megbocsátás #2

Jézusisten #1

Jézusisten #2

Jézusisten #3

Körülmények #1

Körülmények #2

Párkapcsolat #1

Párkapcsolat #2

Párkapcsolat #3

Szeretet #1

Szeretet #2

Szeretet #3

Szeretet #4

Teremtés #1

Teremtés #2

Újra- és újjászületés #1

Újra- és újjászületés #2

366 idézet együtt

Pin It on Pinterest